Edmond Öfner als spreker boeken

Op naar de top

Over Edmond Öfner

Nemen we het woord ‘top’ in de ruimste zin van het woord, dan zal het in de praktijk niet veel uitmaken welke top we willen bereiken: de top van de Mount Everest of de top binnen het bedrijfsleven. Passie, een goede strategie en doorzettingsvermogen zijn bij beide even noodzakelijk.

Edmond ofner inhuren boeken

Meer over Edmond Öfner als spreker

Op naar de top

Edmond Öfner, de eerste Nederlander die de top van de Mount Everest bedwong én de Noordpool bereikte, legt metaforen tussen succesvol teamwork tijdens expedities en in het bedrijfsleven. Wanneer zijn mensen bestand om onder grote fysieke en mentale druk optimaal te kunnen presteren? Er zijn vier belangrijke niveaus die bij persoonlijke ontwikkeling van belang zijn. Deze ontwikkelniveaus noemt men ook wel de vier menselijke intelligenties: FQ: Fysiek, het lichaam; IQ: Mentaal, het hoofd; EQ: Sociaal/emotioneel, het hart; SQ: Spiritueel intelligentie, de ziel. Deze niveaus beïnvloeden elkaar direct. Bij onbalans in een van de niveaus zal dat meteen merkbaar zijn in de andere niveaus.

Edmond Öfner begeleidt u op weg naar een fitter en energieker leven en maakt daarbij gebruik van zijn ervaringen als avonturier. Hij laat zien dat iedereen een goede balans in werk en leven kan bereiken.

Een presentatie met spectaculaire beelden op grootbeeldscherm, gepresenteerd door een pionier én rasverteller!

Thema’s

  • Op naar de top
  • Klimaatveranderingen
  • Duurzame Markteconomie, een realistisch toekomstperspectief
  • De 7 wegen voor effectief leiderschap
  • Op het juiste moment pieken

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

"*" indicates required fields

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons