Esther Crombag als spreker boeken

Kijken met andere zintuigen

Over Esther Crombag

Toen Esther Crombag 11 jaar was, werd ze van de ene op de andere dag blind. Dat hield haar niet tegen om haar doelen te verwezenlijken: door haar pragmatische en nuchtere instelling lukte het haar om eerst de Mavo te doorlopen en daarna haar Havo-diploma te behalen. Voor de studie Rechten aan de Universiteit van Maastricht is ze cum laude geslaagd, terwijl ze in haar laatste studiejaar tevens een opleiding volgde voor sportmasseur. Esther werkt als universitair docent aan de Universiteit van Maastricht.

Esther crombag inhuren boeken als spreker

Meer over Esther Crombag als spreker

Kijken met andere zintuigen

Naast haar loopbaan ontdekte Esther Crombag haar voorliefde voor tandem-wielrennen. Ze werd vier keer Nederlands Kampioen en in 2006 werd ze vierde bij het wereldkampioenschap op de 1000 meter. Een jaar later miste ze op een haar na de kwalificatie om deel te nemen aan de Paralympics in Beijing.

In 2008 werd Esther door de Limburgse Vrouwenraad en de lezers van Dagblad De Limburger uitgeroepen tot Limburgse Vrouw van het Jaar. In 2011 schreef ze samen met Erik Knippenberg het boek Blind Vertrouwen over haar leven.

Tegenwoordig combineert Esther Crombag haar werk met het geven van inspirerende en motiverende presentaties. “Ik denk dat ik een inspiratiebron voor anderen kan zijn, ook voor mensen zonder beperkingen. Daarom geef ik graag presentaties over doorzettingsvermogen, (blind) vertrouwen in eigen kunnen en een positieve levenshouding.” Bij de presentaties van Esther is het publiek geblinddoekt. Hierdoor ervaren mensen de mogelijkheden van de overige zintuigen: gehoor, smaak, geur, gevoel. Daarnaast is er aandacht voor het vertrouwen op intuïtie.

Thema

  • Kijken met andere zintuigen

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

"*" indicates required fields

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons