Felix Rottenberg als spreker of dagvoorzitter boeken

Een reis door de economische, politieke en maatschappelijke wereld

Over Felix Rottenberg

Felix Rottenberg werd geboren in 1957 in Amsterdam. Rottenberg is oprichter van De Balie. Tussen 1982 en 1992 maakte hij, als directeur, van De Balie een centrum voor cultuur en politiek dat een non-conformistische debattraditie in Nederland introduceerde. De Balie speelde een opvallende rol in het debat tussen politiek en samenleving.

Felix Rottenberg inhuren boeken

Meer over Felix Rottenberg als spreker

Een reis door de economische, politieke en maatschappelijke wereld

In 1992 werd hij gekozen als voorzitter van de PvdA. Hij is bestuurder, raadgever, moderator en programmamaker. Bekend werd onder andere de driedelig serie die hij voor de NPS maakte over de Akbarstraat in Bos en Lommer in Amsterdam West en Slot Rottenberg. Rottenberg was jarenlang voorzitter van het Internationaal Filmfesitval Rotterdam; voorzitter van het bestuur van de Gerrit Rietveld Academie en het Nederlands Film Fonds. Momenteel is hij voorzitter van het bestuur van het expertisecentrum Architectuur Lokaal en voorzitter van het bestuur van Ninti, Instituut voor NewTowns. In 2013 leidde hij de conferentie van de Provincie Noord-Brabant over de toekomst van de intensieve veehouderij. Felix Rottenberg is daarnaast actief als spreker en dagvoorzitter, waarbij hij opvalt door een uitdagende manier van presenteren.

Thema’s

  • Een reis door de economische-, politieke- en maatschappelijke wereld
  • De MKB’ers als krachtbronnen van onze economie
  • De actualiteit van ons politieke landschap
  • Is Nederland een goede speler in het globaliserend speelveld?
  • De toekomst van de intensieve veehouderij

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

"*" indicates required fields

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons