Foppe de Haan als spreker boeken

Leidinggeven = Coachen

Over Foppe de Haan

Foppe de Haan was jaren een zeer succesvolle trainer van SC Heerenveen.

Foppe de haan inhuren boeken spreker

Meer over Foppe de Haan als spreker

Leidinggeven = coachen

Volgens Foppe is een coach iemand die anderen beter maakt. Tijdens een boeiende presentatie gaat hij in op teammotivatie, de basiskwaliteiten van een topcoach en het creatief zoeken naar het oplossen van conflictsituaties. Hij beschikt over een fijne neus voor het opsporen van jonge talenten. Zo werd Ruud van Nistelrooy binnengehaald als onbekende voetballer. Enige jaren later is hij een wereldvoetballer bij Manchester United. Foppe de Haan: Mijn grote drijfveer is om alle goede kwaliteiten uit mensen te halen, zodat ze zich prettig voelen en plezier hebben. Daarom is voetbal voor mij nooit meer dan een spelletje. Soms voelde ik me meer psycholoog dan voetbaltrainer.

Thema

  • Leidinggeven = coachen

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

"*" indicates required fields

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons