Fred Matser als spreker boeken

Ex-real estate developer, humanitarian & Philanthropist

Over Fred Matser

Fred Matser is professioneel filantroop. Hij verkeert op voet van vriendschap met beroemde mensen als Deepak Chopra, Michael Gorbatsjov, Jane Goodall, Carolyn Myss en Irene van Lippe-Biesterfeld. Hij is een authentieke en innovatieve denker en doener met een brede visie. Met Fred krijg je geen afgebakend onderwerp voorgeschoteld. Hij is als een minister zonder portefeuille die gaat voor het grote geheel. Hij deelt zijn geestesgoed langs eilanden van economie, filosofie, wetenschap en spiritualiteit. Daar waar alles samenkomt, is in het hart. Hij inspireert, verschuift denkkaders, raakt en verrast.

Fred matser spreker inhuren boeken

Meer over Fred Matser als spreker

Ex-real estate developer, humanitarian & Philanthropist

Fred Matser (1945) stapte met 19 jaar in zijn vaders vastgoedprojectontwikkelingsbedrijf Johan Matser BV. Op zijn 23ste was hij directeur van deze florerende onderneming. Hij ontwikkelde vele gebouwen, waaronder voetbalstadion Galgenwaard en ‘Hilvertshof’; één van de eerste grote overdekte winkelcentra van Nederland. In 1983 stapte hij uit het snelle zakenleven en trok hij met zijn gezin naar Zwitserland, waar hij als vrijwilliger voor het Rode Kruis een wereldwijd programma opzette voor de bestrijding van kindersterfte. Een aantal indringende transcendente ervaringen lieten hem de verbinding met de bron, de oneindigheid, ervaren. Sinds 1983 wijdt hij zich met tomeloze energie aan zijn doel: een gelukkigere, gezondere en duurzame wereld. Als beroepsfilantroop (co)financierde hij meer dan 1.000 projecten in 55 landen. Hij trekt zich het lot aan van wezen in Oekraïne, financiert microkredieten, initieert vredesprojecten en investeert in projecten met impact voor de samenleving. In zijn boek ‘Rediscover Your Heart’ met een voorwoord van Michael Gorbatsjov en een nawoord van Deepak Chopra, zet hij zijn levensverhaal en zijn geestesgoed uiteen. Zijn presentaties zijn met name gericht op groepen die graag een inspirerend verhaal horen maar tevens in discussie willen gaan om hun eigen denkkaders te verschuiven. Daarnaast zijn de bijeenkomsten voor kleine groepen: Bij Fred aan de keukentafel een manier om op een ontspannen wijze je (zaken) leven nieuwe impulsen te geven.

Fred Matser: “Als ik niet denk gebeurt het”

Thema’s

  • Leer vertrouwen op je hart en intuitie
  • Is het leven toeval of is het voorbestemd?
  • Ontdek je innerlijke natuur

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons