Gert van 't Hof als spreker en dagvoorzitter boeken

Sportquizpresentator

Over Gert van ‘t Hof

Gert van ’t Hof volgde zijn studie aan de School voor Journalistiek (SvJ) waar hij in 1996 cum laude op afstudeerde op zowel radio als televisie

Gert van t hof dagvoorzitter inhuren boeken

Meer over Gert van ‘t Hof als spreker

Sportquizpresentator

Gert begon zijn presentatieloopbaan in de jaren negentig bij Radio Rijnmond, de regionale omroep voor Zuid-Holland-zuid. In 2001 werd hij bij TV Rijnmond één van de presentatoren van het nieuws. Verder presenteerde hij sindsdien grote evenementen zoals de Rotterdam Marathon, een grote première in het Luxor Theater, Feyenoord in de finale van de UEFA Cup. Als programmamaker heeft hij diverse programma’s bedacht en gepresenteerd.

In 2005 begon hij zijn eigen televisie-productiebedrijf ‘Voor de Buis’ en gaf zijn vaste dienstverband bij TV Rijnmond op. Vanaf dat moment maakte hij met ‘Voor de buis’programma’s voor RTV Rijnmond, Omroep West en Omroep Zeeland.

Gert van ’t Hof bedacht zich jaren geleden toen hij naar de School voor de Journalistiek ging dat hij presentator van Studio Sport wilde worden. Deze droom is uitgekomen. Sinds 1 augustus 2013 werkt hij vier dagen per week als vaste presentator van Studio Sport. Zijn nieuwe programma Studio Tour, met live uitzendingen van de etappes tijdens de Tour de France 2015, trok gemiddeld 860.000 kijkers. 

Als bevlogen en vertrouwde presentator laat Gert u genieten van unieke momenten met vele nostalgische beelden uit de sporthistorie. 

Daarnaast is Gert een dynamisch dagvoorzitter. 

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons