Gidi Heynens als spreker boeken

Young professional dilemma’s de baas!

Over Gidi Heynens

Gidi Heynens is coach, trainer en spreker en richt zich op de begeleiding van young professionals bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Dit doet hij in de vorm van individuele coaching, het verzorgen van lezingen en het begeleiden van trainee- en talentprogramma’s in organisaties.

Gidi Heynens spreker inhuren boeken

Meer over Gidi Heynens als spreker

Young professional dilemma’s de baas!

Zelf worstelde hij geruime tijd met allerlei young professional vragen.

Vragen als:
• Waar word ik nu écht gelukkig van?
• Hoe kan ik zelf meer sturing geven aan mijn loopbaan?
• Hoe leer ik het waarmaken van verwachtingen los te laten?
• Hoe maak ik lastige levenskeuzes die echt bij mij passen?
• Hoe ziet mijn ideale huis eruit?
• Ga ik in de stad of op het platteland wonen?
• Welke plannen heb ik voor mijn toekomst?

De antwoorden op deze vragen resulteerden in het verruilen van een ambitieuze bankier carrière voor een loopbaan als eigen ondernemer, coach, trainer en spreker. 

Wie Gidi kent als spreker, weet dat hij te maken heeft met  een bevlogen en enthousiaste spreker. In zijn lezingen zorgt hij voor interactie, inspiratie en bewustwording. Gidi spreekt niet alleen vanuit eigen ervaring, maar hij heeft ook veel onderzoek verricht naar de uitdagingen van deze specifieke doelgroep. Gidi is mede-initiatiefnemer van het jaarlijkse young professional onderzoek en studeerde in 2011 cum laude af op het onderwerp De dertiger in crisis.

Thema’s

  • Young professional dilemma’s de baas
  • De geluksformule voor young professionals
  • Young professionals zelf aan het stuur!

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

"*" indicates required fields

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons