Harry Starren als spreker of dagvoorzitter boeken

Echt leiderschap: Oprechte liefde voor handwerk en vakwerk

Over Harry Starren

Harry Starren studeerde Geschiedenis in Utrecht en Politicologie/Bestuurskunde in Amsterdam. Vervolgens postdoctorale deeltijdopleidingen in Boston (Harvard), Baltimore (University of Maryland) en Madrid (instituto de empresa).

Harry Starren inhuren boeken als spreker dagvoorzitter

Meer over Harry Starren als spreker

Echt leiderschap: Oprechte liefde voor handwerk en vakwerk

Harry werkte lange tijd in de horeca en was enkele jaren gids in Parijs. Hij was student-assistent aan de universiteit van Utrecht en docent aan de universiteit van Amsterdam, hij gaf Geschiedenis aan een middelbare school in Rotterdam, was directeur van de stichting voor Bestuurskundig Onderzoek en Advies (BOA/S) en hij was directeur van het Postacademisch Onderwijs (PAO) Bedrijfs-en Bestuurswetenschappen in Utrecht. Vervolgens was hij gedurende ruim vijftien jaar tot 2012 algemeen directeur van De Baak.

Na de Baak werd hij voorzitter van de Federatie Nederlandse creatieve industrie (FDCI) en decaan van de Nederlandse School. Thans is hij directeur van Ithaca International, zijn eigen onderneming. Hij begeleidt vanuit deze onderneming besturen en bestuurders.

Daarnaast is hij Voorzitter van de Vrije Hogeschool in Driebergen, lid van het bestuur van de Internationale School voor ijsbegeerte in Leusden en lid van de Raad van Toezicht van de toneelvakschool in Rotterdam. Hij is voorts voorzitter van Rijnconsult en van de VERA Group for health and Education.

Harry publiceerde op het gebied van management en organisatie drie boeken: ‘Grootmeesters in Management’, ‘De 21 geboden van modern leiderschap’ en ‘Think Like a Manager, Don’t Act Like One’. Hij schreef columnist voor o.a. dagblad De Pers en voor het Financiele Dagblad en maakte programma’s voor Het Gesprek en TELEAC. Thans is hij columnist bij De Optimist en bij M&C, platform voor organisatieprofessionals. Hij interviewt voor Café Weltschmerz (een You Tube Kanaal) en voor People Power Radio.

Harry Starren is vader van twee kinderen, een dochter en een zoon. Hij woont en werkt in Amsterdam en Nice.

Thema

  • Echt leiderschap: Oprechte liefde voor handwerk en vakwerk

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons