Henk Lubberding als spreker boeken

Genieten van succes

Over Henk Lubberding

In zijn lange, zestienjarige loopbaan bouwde Henk Lubberding een zeer fraaie erelijst op. Hij startte liefst dertien keer in de Tour de France, waarin hij een keer de gele trui droeg. Gezien zijn positie als helper was het vrij uniek dat de boerenzoon drie keer bij de eerste tien eindigde. In 1978 won hij het jongerenklassement in de ronde, in Pau, Luik en Aurillac won hij de etappes.

Henk lubberding boeken inhuren spreker

Meer over Henk Lubberding als spreker

Genieten van succes

Henk Lubberding was de ideale ploegmaat. ‘Ik kon genieten als een ander succes had.’ Maar hij had zelf ook veel talent. Op zijn naam staan Gent-Wevelgem, twee Nederlandse titels en twee etappes in de Ronde van Zwitserland. Hij behaalde ook vele ereplaatsen: hij finishte als tweede in Rundum den Henninger Turm, in de Amstel Gold Race en in de Dauphiné Libéré, als vierde in Parijs-Nice en als vijfde in het wereldkampioenschap van 1979 in Valkenburg.

Na een wielerleven lang in dienst van anderen trok Henk Lubberding zich aanvankelijk terug op de boerderij van zijn vader waar hij veertien koeien en twee kalfjes verzorgde. In totaal liepen op de boerderij honderd koeien van een Frans ras.

In 1997 werd voor het eerst in ’s Heerenberg de prestatietocht ‘Henk Lubberding Classic’ voor 400 deelnemers gehouden.

Henk Lubberding geeft ook trainingen aan personeel van bedrijven en andere groepen waarbij het centrale thema is ‘samen iets presteren’. In groepsverband presteren heeft Henk Lubberding immers zijn hele leven op voorbeeldige wijze gedaan.

Thema

  • Genieten van succes

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons