Huub Narinx als spreker of dagvoorzitter boeken

Boost je Business!

Over Huub Narinx

Huub Narinx heeft al zo’n 20 jaar managementervaring met name in de financiële wereld. Hij is directeur geweest bij ABP-Hypotheken, Bouwfonds Limburg en SNS Bank. Bij deze laatste instelling was hij directeur Marketing en directeur Cultuurverandering. Daarna was hij directeur van de eredivisieclub Roda J.C. en regiodirecteur van Holland Casino. Momenteel is hij directeur van de Limburgse Werkgeversvereniging. 

Huub narinx spreker inhuren boeken

Meer over Huub Narinx als spreker

Boost je Business!

Huub Narinx is een echte inspirator. Hij werkt met veel energie en humor vanuit zijn typisch Limburgse oorsprong. Zijn persoonlijke uitdaging is het geven van de beste presentatie die u ooit heeft genoten!

Hij heeft een verrassende visie om naar de energie in uw organisatie te kijken en deze in positieve banen te leiden. Hoeveel van uw medewerkers zijn ooit enthousiast aan hun job begonnen, maar hebben de energie verloren? Hoeveel van die medewerkers hebben nu een remmende werking op de organisatie?
Huub Narinx gaat u deze ‘remmers’ te lijf. Hij neemt ze bij de hand en vertelt met behulp van eigen ervaringen, ludieke verhalen en metaforen hoe u de energie weer terugbrengt bij uw medewerkers.
In zijn presentatie Boost je Business zijn vragen zoals: Wat is je belangrijkste succesfactor?
Waarom zorgt een inspirerende visie voor energie dit zich vertaalt in betere resultaten en werkklimaat? Hoe bevorder je de klanttevredenheid? Huub neem je mee op een enthousiaste reis langs de beslissende factoren om de energie van binnenuit te laten stromen.
Huub heeft een uitgesproken visie op de kansen en uitdagingen van het familiebedrijf. De cruciale binding, het clubgevoel maar ook de ingewortelde gewoontes en hiërarchie.

Thema’s

  • Boost je Business! 
  • Maak van remmers weer renners
  • Laat professionals scoren
  • Succesvol samenwerken
  • De familie-band-bindt of bond?
  • Bezielen en betalen

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

"*" indicates required fields

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons