Jacob Schoenmaker als spreker of dagvoorzitter boeken

De 10 grootste misverstanden over economie

Over Jacob Schoenmaker

Jacob Schoenmaker is econoom en een van de gezichten van RTL-Z. Hij verzorgt voor deze zakenzender de redactie en presentatie van het beursnieuws. Voorheen was hij zes jaar werkzaam als vermogensbeheerder voor AEGON Asset Management. Hij was daar verantwoordelijk voor het beheer van het belegde vermogen van institutionele klanten. Het ontwikkelen en uitvoeren van beleggingstrategieën voor aandelen, obligaties en grondstoffen behoorden tot zijn werkzaamheden. Daarvoor werkte hij drie jaar als International Economist bij het Economische Bureau van de Rabobank.

Jacob Schoenmaker spreker inhuren

Meer over Jacob Schoenmaker als spreker

De 10 grootste misverstanden over economie

Er zijn de afgelopen jaren diverse (wetenschappelijke) publicaties van de hand van Jacob Schoenmaker verschenen in de ESB, Bank- en Effectenbedrijf en Het Financieele Dagblad. Verder heeft hij jarenlang de beleggingen van zo’n 100 pensioenfondsen op dagbasis beheerd. Momenteel is hij directeur Beleggingen bij een middelgroot Pensioenfonds.

Daarnaast is Jacob een ervaren en succesvol dagvoorzitter. 

Thema

  • De 10 grootste misverstanden over economie

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons