Jaspar Roos als spreker of dagvoorzitter boeken

Disruptieve innovaties

Over Jaspar Roos

Jaspar Roos is een internationale autoriteit in het veld van innovatie, transformatie en ondernemerschap. Zijn kunst is om de juiste trends te spotten en daarop in te zetten als ondernemer.

Jaspar Roos inhuren boeken spreker dagvoorzitter

Meer over Jaspar Roos als spreker

Disruptieve innovaties

Op dit moment is hij oprichter en partner bij post digital adviesbureau Limpid & Co, (www.limpidandco.com), toolkitbouwer bij PlaybookToolkit (www.playbooktoolkit.com) en het ethische Human and Tech institute (www.humanandtech.com). In de tien jaar ervoor was Jaspar de Chief Inspiration Officer van ABN AMRO Bank en later in een soortgelijke rol voor digital agency XL family en investeringsmaatschappij 2SQRS. In deze jaren is hij een pionier gebleken in thema’s /zoals toepassen technologie in bedrijven (ai / big data / iot / blockchain), (corporate) innovatie cultuur en nieuwe business modellen. Daarnaast is hij lid van verschillende adviesraden en docent bij Beeckestijn Business School. Als spreker heeft hij zijn sporen verdiend en gesproken op 5 continenten in meer dan 40 landen. Tevens is hij visiting professor geweest in Mexico en bij veel internationale universiteiten gastcolleges gegeven.

Als trendwatcher kijkt Jaspar naar de verre toekomst en vertaalt dat naar het praktische nu. In marketingtrends 2021 & Beyond zal hij zijn licht laten schijnen over de rise (& fall) van nieuwe trends die opkomen en vooral wat je er dan mee kunt doen. Hoe verandert de impact van tech?

Jaspar houdt zich bezig met een aantal strategische thema’s rondom de digitale transformatie.

Thema’s

  • Toekomst van het werk. Wat verandert er als we digitaal worden?
  • Hoe kan je op waarden en normen sturen als organisatie?
  • Hoe krijg je digital DNA in je bedrijf?
  • Cultuur en vernieuwing: hoe gaat dit samen?
  • Hoe overleef je de komende recessie?

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

"*" indicates required fields

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons