Jeanne Martens als spreker boeken

De kracht van netwerken!

Over Jeanne Martens

Netwerken, de een doet het graag en heeft er lol in en de ander vindt het maar niets. En toch zijn er diverse redenen om eens over je netwerk na te denken en te kijken hoe je jouw netwerk voor je kunt laten werken. Jeanne Martens heeft voor haar promotieonderzoek gekeken hoe vrouwen meer profijt kunnen hebben van hun netwerk in relatie tot hun carrière.

Jeanne martens inhuren boeken als spreker

Meer over Jeanne Martens als spreker

De kracht van netwerken!

Zowel tijdens haar lezing als de webcasts die ze verzorgt komt uitvoerig aan bod wat relevant is in netwerken én ook hoe je (met plezier) meer kunt halen uit netwerken.

Vrouwen en mannen gaan verschillend om met hun netwerk en zetten het anders in. En hoewel de mechanismen hetzelfde zijn, zijn de opbrengsten voor vrouwen vaak lager. We weten over het algemeen wel dat netwerken staat voor brengen en halen, maar hoeveel moeten we brengen en wat mogen we halen? Netwerken staat ook voor uitwisseling van kennis en het leren kennen van nieuwe mensen. De vraag is hoe je dat met plezier doet. Want het is veel meer dan alleen kaartjes uitwisselen en op zoek gaan naar nog belangrijkere mensen dan degene met wie je net staat te praten.

Jeanne Martens, nodigt je graag uit om je netwerk eens tegen het licht te houden en jezelf de vraag te stellen, wat voor netwerk heb ik? Werkt mijn netwerk voor mij als ik dat nodig heb en hoe werkt dat dan? En wat kan ik doen om meer plezier te hebben in netwerken en het in te zetten voor mijn carrière. Tijdens de interactieve lezing of webcast, wordt u geïnspireerd om aan uw netwerk te bouwen en er gebruik van te maken.

Thema

  • De kracht van netwerken!

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

"*" indicates required fields

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons