Jitske Kramer als spreker boeken

Normaal is anders: leidinggeven aan multiculturele teams

Over Jitske Kramer

Drs. Jitske Kramer (1973) is corporate antropoloog en een inspirerende (vrouwelijke) spreker. Ook is ze ondernemer, facilitator en oprichter van HumanDimensions. In 2013 is ze uitgeroepen tot trainer van het jaar. Daarnaast is ze bekend als auteur van ‘Deep Democracy – de wijsheid van de minderheid’, ‘Jam Cultures – over inclusie’, ‘macht en verschil’, ‘Wow! Wat een verschil’, ‘Normaal is anders!’, ‘Voodoo – op reis naar jezelf via eeuwenoude rituelen’ en de instant bestseller ‘Werk heeft het gebouw verlaten’. 

Jitske kramer inhuren als spreker

Meer over Jitske Kramer als spreker

Normaal is anders: leidinggeven aan multiculturele teams

Jitske Kramer heeft veel ervaring met het geven van trainingen op het gebied van communicatie en leiderschapsontwikkeling. In haar boek “Normaal is Anders” beschrijft ze het leidinggeven aan multiculturele teams. Haar presentatie “Inclusie” gaat om ondanks de verschillen (gender, etniciteit) harmonie te brengen tussen mens en teams.

Verder is ze geboeid door “Deep Democracy”, een methode waarin ook de visie van de minderheid wordt meegenomen in een meerderheids besluit.

Met haar thema “Verbindend leiderschap” speelt ze in op de nieuwe realiteit van thuiswerken. Hoe kun je dan toch een team geest creëren? Hoe zorg ik ervoor verbinding en aandacht? Hoe kom je tot een “Dichtbij op Afstand” gevoel?

Als spreker behandelt ze een diversiteit aan onderwerpen: leiderschap, organisatie cultuur, sales, veranderingen en internationale samenwerking. Jitske Kramer boeit van de eerste tot de laatste minuut.

Thema’s

  • Normaal is anders: leidinggeven aan multiculturele teams
  • Verbindend leiderschap: de realiteit thuiswerken
  • Inclusie: ondanks de verschillen harmonie brengen tussen mens en teams
  • Deep Democracy: een methode waarin ook de visie van de minderheid wordt meegenomen

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

"*" indicates required fields

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons