Joël Aerts als spreker boeken

Ontwikkel je leiderschap

Over Joël Aerts

Joël Aerts (1980) spreekt, schrijft en adviseert over leiderschap en leider- schapsontwikkeling. De afgelopen jaren heeft hij lezingen en trainingen verzorgd voor profit- en non- profitorganisaties. Joël wordt geroemd om zijn energie, kennis en toegankelijkheid.

Joel-aerts-inhuren-of-boeken-spreker

Meer over Joël Aerts als spreker

Ontwikkel je leiderschap, maak het verschil!

In zijn presentaties combineert Joël inspiratie en inhoud. Inspiratie is noodzakelijk om mensen tot actie te bewegen, een gedegen inhoud om ervoor te zorgen dat er daadwerkelijk resultaten worden behaald. Joël werkt dan ook evidence-based. Hij baseert zijn presentaties op gedegen onderzoek en praktijkervaring.

Begin 2018 is Joëls boek Ontwikkel je leiderschap – 14 krachtige principes voor het versnellen van je leiderschapsontwikkeling en die van je medewerkers uitgekomen. Het boek is zeer goed ontvangen met lovende recensies en een top 10 notering bij Managementboek.nl. Eerder schreef Joël samen met Ben Tiggelaar de nummer 1 bestseller MBA in één dag – Het boek. Hij werkte aan de totstandkoming van twintig audioprogramma’s over de beste ideeën van de belangrijkste managementdenkers. Naast spreker en auteur is Joël een ervaren organisatieadviseur.

Joël studeerde cum laude af in International Business & Management en heeft meerdere internationale teams geleid voor een internationale non-profitorganisatie.

Naast het onderwerp leiderschap is Joël een groot fan van Hawaii en zijn open haard. Joël is getrouwd met Hanneke, samen hebben ze drie kinderen.

Thema

  • Ontwikkel je leiderschap, maak het verschil!

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

"*" indicates required fields

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons