John van Ierland als spreker boeken

John van Ierland in gesprek met …

Over John van Ierland

John van Ierland is docent aan NHTV internationale hogeschool Breda en auteur van beroep. 

John van ierland spreker inhuren boeken

Meer over John van Ierland als spreker

John van Ierland in gesprek met …

Reeds 37 boeken zijn van zijn hand verschenen diverse boeken over wielrennen. Hij is tevens directeur/oprichter van Onderzoeksloket dat studenten begeleidt in praktisch onderzoek vanuit het bedrijfsleven. 

Ook is hij voorzitter van Stichting courage en Omloop Breda en schrijver bij Trui van de renner, allen gerelateerd aan het wielrennen. Daarnaast is Van Ierland eigenaar van Woordmagie dat trainingen verzorgd in Personal Branding en netwerken.

Samen met een wielrenner kan hij boeiend vertellen over historie en actualiteiten in de wielrensport.

Thema

  • John van Ierland in gesprek met …

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons