Jonge toppers

Waarom zou ik een spreker inhuren voor mijn event?

De kracht van een inspirerende en motiverende spreker bij een congres, seminar of een ander event is enorm groot en wordt dan ook vaak onderschat. Het zijn niet alleen de sprekers zelf die de impact maken op het publiek, maar het zijn ook de verhalen die voor een onvergetelijke ervaring zorgen.

Hoe werkt het boeken van een spreker?

Het boeken van een spreker is heel makkelijk. Wij gaan samen kijken naar wat voor spreker het beste bij uw event past en vervolgens kijken we hoe wij uw event het best kunnen organiseren.

Hoe kunnen we u helpen?

Welke spreker kan een inspirerende lezing geven over ons centrale thema? Hoe vind ik de juiste dagvoorzitter voor ons congres? Wij geven u met meer dan 25 jaar ervaring advies over hoe u het beste uw event kan organiseren. Heeft u nog meer vragen of ben je op zoek naar inspiratie? Vraag snel en gemakkelijk een vrijblijvend orientatiegesprek aan waarin u al uw vragen kan stellen.

De jonge toppers van de TeeuwenGroep!

Bent u op zoek naar een motiverende jonge topper? De TeeuwenGroep denkt graag met u mee. Wij hebben een aantal jonge mensen die hard op weg zijn om hun dromen waar te maken. Hun verhalen en inzichten zorgen voor een boeiende presentatie. Onze jonge toppers zetten hun eigen ervaringen om naar relevante lessen en het publiek gaat na afloop met hernieuwde inspiratie naar huis! De TeeuwenGroep denkt graag met u mee tijdens de zoektocht naar de beste spreker voor jouw event. We hebben diverse jonge sprekers en dagvoorzitters die gegarandeerd voor een interessante bijeenkomst zorgen. Samen gaan we op zoek naar de perfecte match!

CSS is here

Wat voegt dit type spreker toe aan uw event?

Het inhuren van een ‘jonge topper’ zal de aanwezigen op uw event inspireren en motiveren. Onze ‘jonge toppers’ hebben een inspirerend levensverhaal te vertellen en dat komt nog eens extra indrukwekkend over, gezien hun jonge leeftijd. De sprekers gaan dieper in op meerdere onderwerpen die voor uw event relevant zijn, wat zorgt voor creatieve verbindingen.

Wat onderscheidt deze sprekers van andere sprekers?

Onze ‘jonge toppers’ hebben ondanks hun jonge leeftijd al heel wat ervaring opgedaan in hun professionele werkvelden. Deze ervaringen delen ze graag met het publiek op uw event. Succes en leeftijd zijn niet evenredig: leeftijd is slechts een getal.