Kees de Kort als spreker boeken

Een realistische en verfrissende kijk op de nederlandse- en wereldeconomie

Over Kees de Kort

Kees de Kort is een in Tilburg afgestudeerde internationale econoom die al meer dan 30 jaar actief is in de financiële en beleggingswereld. Hij is een BNN-er (Bekende Beleggings Nederlander) geworden omdat hij al een jaartje of 20 bijna iedere dag op BNR Nieuwsradio luid en duidelijk commentaar geeft op de verschillende ontwikkelingen in de nederlandse- en wereldeconomie.

Kees de kort inhuren boeken

Meer over Kees de Kort als spreker

Een realistische en verfrissende kijk op de Nederlandse- en wereldeconomie

Gedurende zijn jaar als beurscommentator heeft hij een rijke ervaring opgedaan met de actuele en toekomstige ontwikkelingen van een diversiteit aan branches en landen. Moeiteloos switcht hij van Brexit naar de Amerikaanse economie, van de Europese Unie naar China en van India naar Rusland. De rol van het nationale en internationale bankwezen en de soms gigantische geldschepping heeft ook zijn aandacht. Uiteraard gaat hij ook in op de gevolgen nu en in de toekomst van de pandemie op de economie.

Thema

  • Een realistische en verfrissende kijk op de Nederlandse- en wereldeconomie

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

"*" indicates required fields

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons