Kitty Koelemeijer als spreker boeken

Wat komt er de komende vijf jaar op ons af?

Over Kitty Koelemeijer

Kitty Koelemeijer is hoogleraar Marketing & Retailing aan Nyenrode Business Universiteit en directeur van het Center Marketing & Supply Chain Management.

Kitty-koelemeijer-spreker-inhuren-boeken

Meer over Kitty Koelemeijer als spreker

Wat komt er de komende vijf jaar op ons af?

Ze is lid van de Raad van Commissarissen van een aantal nationale en internationale bedrijven. Ook is ze lid van de Raad van Toezicht Fonds Gehandicaptensport en is ze onder meer bestuurslid van de Vereniging Nederlandse Poppodia en Festivals.

Ze schrijft regelmatig opiniestukken voor RTLZ en columns voor Retailtrends. Ze is actief op het gebied van innovatie, digitale transitie, artificial intelligence, big data, retailmanagement  klantgedrag, gedragseconomie, merkbeleid en duurzaamheid. Specifiek op het gebied van retail- en ketenmanagement: groeistrategieën, omnichannel retailing, digitale technologieën, shoppergedrag en ketensamenwerking.

Kitty heeft als commissaris en adviseur bij diversen bedrijven veel praktische ervaring opgedaan met toekomstscenario’s, disruptieve innovaties en het soort leiderschap en marketing wat nodig is om te komen tot een klantgerichte organisatie in onze snel veranderende digitale wereld.

Kitty Koelemeijer is scherp en ad rem en brengt wetenschap en praktijk dicht bij elkaar.

Thema’s

  • Wat komt er de komende vijf jaar op ons af?
  • Klantenbinding in tijden van pandemie
  • Digitale innovatie en klantenbinding
  • Het veranderende retaillandschap
  • De klant van de toekomst

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons