Klaas van Egmond als spreker boeken

Een vorm van beschaving

Over Klaas van Egmond

Prof ir N.D. (Klaas) van Egmond heeft in Wageningen levensmiddelentechnologie gestudeerd. In 1972 is hij begonnen als milieuonderzoeker op het gebied van luchtverontreiniging en heeft gepubliceerd op het gebied van monitoring en modellering van luchtkwaliteit van lokale tot Europese schaal. Vanaf 1988 was als directeur Milieu verantwoordelijk voor het RIVM-mileuonderzoek als geheel. Van 2004 tot 2008 was hij directeur van het Milieu- en Natuurplanbureau (MNP), dat het kabinet op het gebied van milieu-, natuur- en duurzaamheidvraagstukken adviseerde.

Klaas van egmond inhuren boeken spreker

Meer over Klaas van Egmond als spreker

Een vorm van beschaving

Klaas van Egmond is emeritus faculteitshoogleraar Geowetenschappen aan de Universiteit van Utrecht. Hij is tevens adviseur van de Triodos bank. Hij is bestuurslid van het NatuurCollege. Hij is tevens oprichter en lid van het Sustainable Finance Lab, een denktank die nadenkt over een nieuw financieel systeem. Eind 2011 heeft de Vereniging van Milieuprofessionals, de VVM, hem de Rachel Carson Oeuvreprijs toegekend.

Na zich decennia lang te hebben verdiept in de technische kanten van de milieu- en duurzaamheidsproblematiek houdt Klaas van Egmond zich in toenemende mate bezig met de culturele kanten van het vraagstuk. Enkele jaren geleden publiceerde hij het boek ‘Een Vorm van Beschaving’. Recent verscheen van hem het boek Homo Universalis, een moreel kompas voor een nieuwe Europese Renaissance.

Thema

  • Een vorm van beschaving

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons