Leo Hermans als spreker boeken

McHappiness: Klein geluk heeft grote gevolgen

Over Leo Hermans

Leo Hermans (1969) studeerde bedrijfseconomie aan de HEAO in Sittard. Op jonge leeftijd was hij internationaal model. Na zijn studie werkte hij enkele jaren voor een groot accountantskantoor.
Hierna koos hij voor een officiersfunctie bij de Koninklijke Luchtmacht.

Leo hermans inhuren boeken spreker

Meer over Leo Hermans als spreker

McHappiness: Klein geluk heeft grote gevolgen

Na zijn diepe depressie gaf hij voorrang aan zijn creatieve, optimistische en empathische kant en ontdekte zijn inspiratietalent. Hij behaalde in Californie de hoogst mogelijke graad in NLP. In 2017 werd hij tweede bij het Nederlands Kampioenschap improvisatiespreken. Hij is de bedenker van de McHappinessinspiratiesessies.

Zijn communicatievaardigheden zet hij breed in. Hij geeft daarnaast trainingen over storytelling, workshops improviseren en spreken en inspirerende communicatie.

Thema’s

  • Ongetemd optimisme
  • McHappiness: Klein geluk heeft grote gevolgen
  • Geïnspireerd door een diepe depressie
  • Zie je wat in mij? Positiviteit is brandstof voor potentie-ontwikkeling

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons