Maarten Zweers als spreker boeken

Revolutionaire veranderingen

Over Maarten Zweers

Het werk van Maarten Zweers (1948) is moeilijk met een enkel woord te omschrijven. Zijn gedachtengoed is universeel en betreft in feite alle aspecten van ons menselijke bestaan. Helder en volstrekt logisch legt hij verbanden tussen levensthema’s en maatschappelijke gebeurtenissen, waarvan wij doorgaans denken, dat ze onverenigbaar zijn. Psychologische, maatschappelijke, wetenschappelijke, religieuze en artistieke thema’s benadert hij vanuit hun essentie, waardoor onvermoede verbanden zichtbaar worden.

Maarten zweers inhuren boeken spreker

Meer over Maarten Zweers als spreker

Het krachtenspel achter de revolutionaire veranderingen in onze wereld

Zijn voordrachten zijn een unieke combinatie van rationaliteit, bevlogenheid en emotionele verdieping mede door de prachtige muzikale fragmenten, waarmee hij zijn betoog onderbouwd.

Maarten Zweers is een begenadigd spreker, die zijn gehoor van begin tot eind in de ban van zijn betoog houdt. Hij dwingt zijn toehoorders tot wat hij noemt consequent abstract logisch doordenken. Daardoor komt hij tot bevrijdende, nieuwe gedachten, die dan ineens ook wonderbaarlijk blijken aan te sluiten op de dagelijkse praktijk van het leven en heel veel nieuwe ontwikkelingen in onze wereld.

Maarten Zweers is ingenieur, zanger, theater lighting designer en theaterdirecteur geweest. Hij heeft unieke analyses gemaakt van de grootste dramatische en muzikale werken van onze cultuur.

In zijn presentatie Het krachtenspel achter de revolutionaire veranderingen in onze wereld gaat hij in op de achtergronden van onze snel veranderende wereld en trekt hij lijnen door naar de toekomst.

Thema’s

  • Het krachtenspel achter de revolutionaire veranderingen in onze wereld
  • Wat is de diepere oorzaak van al die brandhaarden, hun samenhang en waar zullen ze toe leiden? Duo-presentatie met Jaap van Deurzen.

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons