Manon Ossevoort als spreker boeken

Een meisje op een tractor

Over Manon Ossevoort

De Reis
In juni 2005 begon Manon aan haar reis. Ze speelde op internationale theaterfestivals in West-Europa. In de Balkan landen speelde zij voor scholen en werd zij gevraagd bij projecten rond etnische problemen en jongeren met oorlogstrauma’s.

Daarna reisde Manon vanuit Egypte Afrika in, langs een reeks van projecten op zoek naar initiatieven die werkelijk een verschil maken voor de lokale bevolking.

Manon ossevoort spreker inhuren boeken

Meer over Manon Ossevoort als spreker

Een meisje op een tractor

De ontwapenende traagheid van de tractor maakte het mogelijk om intensief contact te hebben met de lokale bevolking op alle niveaus. 3,5 jaar lang leefde zij, al trekkend en kamperend in Afrika en gaf zij overal samen met lokale artiesten succesvolle voorstellingen. 

Eind 2008 kwam zij in Zuid-Afrika aan. Daar is zij gestart met de voorbereidingen voor de laatste etappe van haar reis, de tocht naar de geografische Zuidpool.

De intentie van Manon is dat het bereiken van het hart van de Zuidpool een heldhaftig verhaal wordt, dat de aandacht van de wereld trekt. Met deze aandacht wil ze mensen inspireren om hun eigen visie vorm te geven en werkelijkheid te maken. Zij wil een podium bieden aan mensen en projecten die dat doen.

Thema

  • Een meisje op een tractor

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons