Marcel Ballas als spreker boeken

De Nederlandse zorgsector vanuit Duits perspectief

Over Marcel Ballas

In 2006 is Marcel Ballas directeur van de zorginstelling St. Jozef (officieel: Geschäftsführer der Alten- und Pflegeheime St. Josef) in Heinsberg (D) wanneer hem de prijs wordt uitgereikt voor Beste Werkgever van Duitsland. Op 19 mei 2011 ontvangt hij de Best Practise Award van de BGF en AOK, een Duitse arbodienst en ziektekostenverzekeraar.

Marcel ballas spreker inhuren boeken

Meer over Marcel Ballas als spreker

De Nederlandse zorgsector vanuit Duits perspectief

Op een verfrissende manier geeft hij vanuit zijn Duitse ervaringen zijn visie op de Nederlandse gezondheidszorg. Kinderen en ouders hebben in Duitsland een zorgplicht voor elkaar. Als ouders naar een verpleegtehuis gaan en ze hebben niet genoeg pensioen dat proberen ze het eerst bij de kinderen te halen als zij voldoende eigen vermogen hebben. Veel van de pijnpunten heeft Duitsland al achter de rug

Vanuit zijn Duitse ervaringen geeft hij nuttige tips aan leidinggevende in de zorgsector.

Thema’s

  • De Nederlandse zorgsector vanuit Duits perspectief
  • Zorgmanagement
  • Hoe zorg ik voor inspiratie?

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons