Martijn Oosterhuis als spreker of dagvoorzitter boeken

Comedian, improvisator, dagvoorzitter en presentator

Over Martijn Oosterhuis

Vraag Martijn Oosterhuis wat hij doet in het dagelijks leven en je krijgt minstens een uur entertainment voor je kiezen.

Oosterhuis is ondernemer, cabaretier, presentator, MC, vastgoedhandelaar, veranderingsmanager, trendanalist, hotdog-handelaar en bovenal rasentertainer. Deze ‘slasher’ avant-la-lettre stond begin jaren negentig aan de wieg van de stand-up comedy. Hij speelde op grote en kleine podia door heel Nederland en speelde maar liefst 14 keer Lowlands plat, vaak als presentator van het hoofdpodium.

Martijn oosterhuis spreker inhuren

Meer over Martijn Oosterhuis als spreker

Comedian & improvisator

Martijn Oosterhuis combineert zijn scherpe observatie van maatschappelijke trends, ondernemerschap en menselijk gedrag met intelligente humor. Hij is scherp, hard, tikkeltje vilein maar altijd eerlijk en direct. Martijn Oosterhuis heeft geen slideshow nodig; door zijn beeldende en fysieke manier van vertellen blijven zijn verhalen gegarandeerd lange tijd op je netvlies staan.

Met hoge energie en boeiende verhaallijnen neemt hij het publiek mee in zijn gedachtengang en prikkelt zo tot een andere visie, of op zijn minst een goed gesprek na afloop aan de bar.
Zijn verhalen, sketches en improvisaties overstijgen het niveau van legendarisch. Het leverde hem een Cameretten Persoonlijkheidsprijs en een nominatie voor de Televizierring op – voor medecreatie van de Lama’s.

Geef je bedrijfsevenement een energieke break met humor en een uitzonderlijke kijk op ondernemerschap, veranderingen en – niet te vergeten – het leven, rijkdom en de liefde.
Huur Martijn in als presentator, entertainer, dagvoorzitter of MC.

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

"*" indicates required fields

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons