Math Teeuwen als spreker boeken

Sport als een speelse versie van het leven

Over Math Teeuwen

Math Teeuwen studeerde bedrijfseconomie aan de Tilburg University in Tilburg en was leraar aan de HEAO te Breda. Daarna gaf hij leiding aan de deeltijd- HEAO om vervolgens als ondernemer actief te worden in diverse bedrijven.

Math is een enthousiast verzamelaar van sportboeken en sportbeelden uit de hele wereld. Zijn unieke sportbibliotheek en sportbeeldarchief is vermaard en hij is o.a. benaderd om zijn verzameling in te brengen in een sportmuseum. 

Math-Teeuwen

Meer over Math Teeuwen als spreker

Anekdotes, humor en unieke beelden

In zijn sportpresentatie komen zijn passie voor sport, geschiedenis en management samen. Verhalen over intuïtie, innovatie, de kracht van humor en de kunst van het genieten krijgen extra kleur en worden versterkt door schitterende sportbeelden. Math gaf onder meer presentaties voor de Coaches Betaald Voetbal, Business Clubs Betaald Voetbal en ondernemersverenigingen. Daarnaast heeft hij bij vele jubilea van sportverenigingen sportpresentaties en sportquizzen verzorgd. Ook stond hij op het podium met Joop Zoetemelk, Jan Janssen, Bert van Marwijk, Mark van Bommel, Epke Zonderland, Maartje Paumen en vele andere sporthelden. In De Kuip presenteerde hij de biografie van de legendarische Feyenoorder Rinus Israël. Tijdens de presentatie in 2016 van de biografie van de zeer vitale 90-jarige ex-voetballer en trainer Kees Rijvers had hij het genoegen met vele oud-voetbalinternationals als Jan Mulder en Huub Stevens op het podium te staan.

In 2021 is hij met zorginnovator Klaas Jan Bolt het bedrijf Sport & Memory gestart. Hun missie is om senioren en mensen met dementie met mooie verhalen en sportbeelden te laten genieten van de sporthelden uit hun jeugd. Mensen én hun familie worden hier blij van.

Regelmatig levert hij beelden aan het NOS journaal en De Wereld Draait Door.

 Wat vonden anderen ervan?

“Passie en intuïtie zijn twee kernkwaliteiten van een mens. Math heeft veel meer dan dat, hetgeen overduidelijk is gebleken uit het enthousiasme van de 600 deelnemers die zijn sessie hebben bijgewoond tijdens de “Dag van het MKB.”
Paul Buysers
Organisator MKB dag Limburg

Thema

  • Sport als een speelse versie van het leven

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

"*" indicates required fields

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons