Maurice Graef als spreker boeken

Spreker en sportquizpresentator

Over Maurice Graef

In zijn presentaties weet Maurice Graef zijn rijke ervaring te doorspekken met humor en anekdotes. Enthousiasme, een brede sportkennis en humor worden gecombineerd, en hij trekt mooie parallellen naar het bedrijfsleven met onderwerpen als omgaan met druk, leiderschap en mentale weerbaarheid.

Maurice graef inhuren boeken

Meer over Maurice Graef als spreker

Spreker en sportquizpresentator

Maurice Graef was in de jaren ’90 één van de beste spitsen in de eredivisie, met als hoogtepunt de 2de plaats met Roda JC na Champions League winnaar Ajax in het seizoen 1995-1996. Maurice stond bekend als een echte sfeermaker die met zijn aanstekelijke humor een veelgevraagde gast was hij radio en tv-programma’s.Na een voetballeven vol doelpunten scoort Maurice Graef nu op een breder gebied. 

Recent heeft hij Kerngezond in de markt gezet, een concept voor jongeren over een gezonde levensstijl met gezond bewegen, gezonde voeding en gezond gedrag. Hij verzorgt ook presentaties rond teambuilding en sportsponsoring waarbij hij put uit zijn ervaring als commercieel manager van de betaald voetbalclub VVV.

Recent is hij ook gestart met theater optredens via FC De Rebellen. Hierbij vertellen kleurrijke oud-voetballers kleedkamer verhalen die erg op de lachspieren werken. De theaters zijn bijna altijd uitverkocht.

In zijn sportquiz presentatie laat hij zien dat hij veel kennis heeft over een breed scala van sporten. Zijn prachtige achtergrondverhalen geven de beelden extra kleur.

Thema’s

  • Kerngezond
  • Sportsponsoring
  • Teambuilding
  • Sportquiz: Een rijk door de rijke Nederlandse sporthistorie

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons