Max Westerman als spreker of dagvoorzitter boeken

Verenigde Staten

Over Max Westerman

Max Westerman is journalist en woonde en werkte bijna 30 jaar in de Verenigde Staten. Hij was tussen 1991 en 2006 Amerika-correspondent voor het RTL nieuws. Hij versloeg alle belangrijke gebeurtenissen in die periode. Hij was de enige Nederlandse correspondent ter plaatse toen het World Trade Center werd aangevallen. Max heeft veel waardering gekregen voor de manier waarop hij deze en andere gebeurtenissen heeft verslagen.

Max westerman inhuren boeken

Meer over Max Westerman als spreker

Max op reis door de Nieuwe Wereld; het westelijk halfrond herontdekt

De Volkskrant noemde hem een ‘briljante correspondent’ en NRC Handelsblad een ‘lichtend voorbeeld’ voor zijn collega’s. Max schreef ook twee best-sellers over zijn avonturen in de V.S., en trad op als presentator van vier TV series. In Westermans Nieuwe Wereld vergeleek hij de Amerikaanse maatschappij met de Nederlandse. In 2020 zond de NPO zijn veelgeprezen documentaire My Friend, The Mayor uit, een inkijkje in Amerika’s lokale democratie in het tijdperk van Donald Trump. Max woont tegenwoordig gedeeltelijk in Brazilië en trekt in zijn presentaties ook vergelijkingen tussen Noord- en Zuid-Amerika. 

Thema’s

  • Max op reis door de Nieuwe Wereld; het westelijk halfrond herontdekt
  • Democratie in de verdrukking; gevaren op de weg voor supermacht Amerika
  • De winnaarsmentaliteit van de Amerikanen
  • Max and the City: Over New York en de Nederlanders

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons