Nicolette Loonen als spreker boeken

Duurzaam ondernemen, hoe doe je dat in de praktijk?

Over Nicolette Loonen

Nicolette Loonen neemt je mee in een handige aanpak om te beginnen met duurzaam ondernemen. En ben je al bezig met duurzaam ondernemen? Dan weet zij je vast nog wat verder op weg helpen met prikkelende vragen en laatste inzichten. Nicolette zet ondernemers aan het denken, en motiveert om in actie te komen met inspirerende voorbeelden, praktische tips en handige weetjes. Want zeg nu zelf, er is toch geen andere weg dan duurzaam ondernemen?

Nicolette Loonen spreker inhuren

Meer over Nicolette Loonen als spreker

Duurzaam ondernemen, hoe doe je dat in de praktijk?

Nicolette Loonen (1972) is de mede-oprichter van TOSCA – Tribe of Sustainability Change Agents, een samenwerkingsverband van duurzaamheidsprofessionals die hun jarenlange kennis en ervaring hebben gebundeld om organisaties te begeleiden in het verduurzamen van hun bedrijf. TOSCA richt zich op drie pijlers: strategie & waardecreatie, implementatie & engagement en rapportage & compliance. Nicolette adviseert over integratie van de duurzame ontwikkelingsdoelen van de VN (SDG’s) in de strategie en bedrijfsvoering, over interne sturing op duurzaamheidsambities en over verantwoording via Integrated Reporting (CSRD). Nicolette is de medeauteur van de publicatie van Global Compact Nederland over Stakeholder Inclusion in relatie tot de SDG’s.

Nicolette is tevens oprichter van SDG Lokaal, een sociale onderneming die lokale gemeenschappen ondersteunt om een eigen SDG Lokaal op te richten of om hun bestaande initiatief te versterken. In 2021 richtte zij, samen met de initiatiefnemer en enkele bestuursleden, de stichting Oosterhout SDG Lokaal op. Deze stichting heeft als missie om alle lokale partijen te verbinden rondom de SDG’s en daarmee versnelling te realiseren op duurzaamheid. In die rol heeft zij ervaren dat vanuit de verbondenheid met de plek waar je geworteld bent, vanuit de liefde voor de gemeenschap en vanuit bekendheid met andere spelers, doorbraken kunnen worden gerealiseerd. Vanuit de overtuiging dat de ‘kracht van lokaal’ nu meer dan ooit nodig is om tot een mooi en sterke samenleving te komen, is de droom ontstaan dat er in iedere gemeente een SDG Lokaal is. Op 7 februari 2022 is SDG Lokaal gelanceerd.

Thema

– Duurzaam ondernemen, hoe doe je dat in de praktijk?

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

"*" indicates required fields

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons