Nils Kok als spreker boeken

Trends in de onroerend goed markt

Over Nils Kok

Nils Kok is momenteel visiting scholar aan de Haas School of Business (UC Berkeley) en is tevens als assistant professor in Finance verbonden aan Universiteit Maastricht. Zijn onderzoek naar de economische implicaties van energiezuinigheid en duurzaamheid in de internationale vastgoedsector wordt ondersteund door een prestigieuze VENI-beurs van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO). 

Nils Kok inhuren boeken

Meer over Nils Kok als spreker

Trends in de onroerend goed markt

Daarnaast ontving Nils prijzen van de United Nations Principles for Responsible Investment, Investment&Pensions Europe, het Europese Social Investment Forum en de Aareal Bank/European Business School voor zijn onderzoek. Nils doceert op de Luxembourg School of Finance, het Amsterdam Institute of Finance, en de Amsterdam School of Real Estate.

Hij communiceert zijn ideeën en bevindingen als frequent spreker op seminars en conferenties, deelt zijn expertise door middel van workshops met beleggers en beleidsmakers en is initiatiefnemer van de Global Real Estate Sustainanbility Benchmark, een internationale duurzaamheidsrating voor vastgoedfondsen.

Zijn onderzoek is verschenen in leidende academische tijdschriften, zoals de American Economic Review en Real Estate Economics, alsmede in de populaire media, zoals Het Financieele Dagblad, de Volkskrant en BNR Nieuwsradio.

Thema

  • Trends in de onroerend goed markt

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons