Nils Kok als spreker boeken

Duurzaamheid in de vastgoedsector

Over Nils Kok

Nils Kok is hoogleraar vastgoedfinanciering aan de Universiteit Maastricht, waar hij tevens directeur is van het Maastricht Center for Real Estate.

Nils Kok spreker inhuren boeken

Meer over Nils Kok als spreker

Duurzaamheid in de vastgoedsector

Zijn onderzoeksinteresses variëren van stedelijke economie tot institutionele vastgoedinvesteringen, met een sterke focus op de economie van energie-efficiëntie en duurzaamheid in de vastgoedsector.

Eerder was hij niet-uitvoerend bestuurslid en hoofdeconoom bij GeoPhy, dat in 2022 werd verkocht aan Walker & Dunlop. Nils was ook de oprichter en CEO van GRESB, een wereldwijd ESG-ratingbedrijf voor vastgoed- en infrastructuurinvesteringen, dat in 2014 werd verkocht aan GBCI en vervolgens in 2021 werd verkocht aan Summit Partners.

Nils’ onderzoek is verschenen in toonaangevende academische tijdschriften, waaronder de American Economic Review, Review of Economic and Statistics, het RAND Journal en het Journal of Public Economics, en wordt vaak geciteerd in kranten en industriepublicaties.

Nils is gepromoveerd aan de Universiteit Maastricht (Nederland) en woont, na een verblijf van vier jaar in Westport, Connecticut, momenteel in Maastricht, Nederland, met zijn vrouw Lian en zijn drie kinderen.

Thema

  • Duurzaamheid in de vastgoedsectort

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

"*" indicates required fields

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons