Petra van Helden als spreker of dagvoorzitter boeken

Loodgieters, de miljonairs van de toekomst!

Over Petra van Helden

Petra van Helden is van huis uit docent Duits en al vele jaren ambassadeur voor het VMBO onderwijs, waarbij ze wijst op de belangrijke rol die MBO’ers spelen en nog prominenter gaan spelen in het bedrijfsleven en non-profit organisaties. Van ambachtelijke bedrijven tot high tech bedrijven zal de roep om MBO’ers de komende jaren alleen maar groter worden. Momenteel is Petra teamleider onderbouw op het Grescollege in het Limburgse Reuver
Petra van helden spreker dagvoorzitter inhuren boeken

Meer over Petra van Helden als spreker

Loodgieters, de miljonairs van de toekomst!

Wat is het echte verhaal over het vmbo?

Niet ieder kind wordt later arts of advocaat. Niet ieder kind wordt dat en hoeft dat ook niet te worden. Leer je kind dat het oké is om te werken met je handen en toffe dingen te bouwen. Niet ieder kind dat op het vmbo start is een ‘badje’. Vanuit haar jarenlange ervaring in het vmbo is Petra in staat om de vooroordelen over het vmbo weg te nemen en je te laten beseffen hoe belangrijk het vmbo is voor onze maatschappij. Laat je meenemen in haar verhaal over het vmbo. Petra is te boeken als spreker, dagvoorzitter, presentator en panellid en is een expert op het gebied van overtuigen, invloed, presenteren en communicatie.

Ze vertelt met veel passie over haar school en over het vmbo. Haar motto is: ieder kind verdient het om echt gezien te worden Onderwijs is zoveel meer, dan alleen de vakken volgen op de middelbare school.

Petra heeft ruime ervaring met online activiteiten en het vormgeven van livestreams.

Thema

  • Loodgieters, de miljonairs van de toekomst!

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons