Piet Eichholtz als spreker boeken

Duurzaam wonen

Over Piet Eichholtz

Professor Piet Eichholtz heeft topfuncties bekleed bij grote institutionele beleggers, waaronder het ABP. Tegenwoordig is hij hoogleraar in Real Estate Finance aan de Universiteit van Maastricht. Hij bestudeerde de huizenprijsindex vanaf 1628. Daarnaast onderzocht hij de obligatie- en aandelenindexen over de gehele 20e eeuw en de rente sinds 1800. Vanuit zijn historische kennis over deze indexen trekt hij de lijnen door naar de toekomst. In deze toekomst zien we twee dominante trends: duurzaamheid en demografie. Ieder bedrijf in de onroerendgoedsector zal hiermee rekening moeten houden.

Piet Eichholtz inhuren boeken

Wat vonden anderen van Piet Eichholtz als spreker?

Recensie

Piet is een veelgevraagd en ervaren spreker. Ontdek wat anderen vonden van hun geboekte sprekersevent met Piet.

sprekersarchitecten review

Ton de Win

ElektroNed

Een boeiende presentatie

“Tijdens ons ledenevent gaf Piet Eichholtz een boeiende presentatie over het belang van
Label C. Er kwamen veel vragen los bij onze leden.”

Meer over Piet Eichholtz als spreker

Gebouwen en gezondheid

Winston Churchill heeft gezegd “We shape buildings and afterwards our buildings shape us”. Het is inderdaad logisch dat gebouwen onze gezondheid en prestaties beïnvloeden, zeker omdat we 90% van onze tijd binnen doorbrengen. De Universiteit Maastricht heeft hier diepgaand wetenschappelijk onderzoek naar gedaan. We meten binnenklimaat in woningen, kantoren en scholen met behulp van klimaatsensors en door middel van enquêtes. Daaruit blijkt onder andere dat achterblijvend woningonderhoud slecht is voor de gezondheid van de bewoners, dat een goed binnenklimaat minder zieke kantoorgebruikers oplevert, en dat leerlingen minder presteren als het klimaat in hun lokalen slecht is. Professor Eichholtz geeft een beeld van de nieuwste inzichten op dit gebied.

Piet Eichholtz heeft veel succes met zijn Captains Dinner bijeenkomsten voor ondernemers en leidinggevenden in de onroerend goed sector, die in een exclusieve omgeving worden georganiseerd.

Thema

  • Duurzaam wonen

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons