Rob Bauer als spreker of dagvoorzitter boeken

Duurzaam beleggen

Over Rob Bauer

Professor Rob Bauer is hoogleraar, oprichter en directeur van een consultantbureau. Na zijn loopbaan bij ABP Vermogensbeheer heeft hij in januari 2007 een adviespraktijk opgericht. Hij geeft onafhankelijk strategisch beleggingsadvies aan institutionele beleggers zoals pensioenfondsen, banken, verzekeraars, charitatieve instellingen en organisaties uit de publieke en semipublieke sector. Rob Bauer is als strategisch adviseur lid van diverse beleggingsadviescommissies en adviesraden van pensioenfondsen en andere institutionele beleggers.

Rob bauer inhuren boeken

Meer over Rob Bauer als spreker

Duurzaam beleggen

Daarnaast is Rob Bauer hoogleraar Institutionele Beleggingen aan de Universiteit Maastricht. Zijn onderzoek richt zich op institutionele beleggers, in het bijzonder pensioenfondsen, maatschappelijk verantwoord of duurzaam beleggen en corporate governance. Hij publiceert regelmatig in professionele en wetenschappelijke tijdschriften en is frequent spreker en dagvoorzitter op conferenties in binnen- en buitenland.

Ook is Rob Bauer directeur van The European Centre for Corporate Engagement (ECCE) aan de Universiteit Maastricht en directeur van de International Center for Pension Fund Management (ICPM) aan de Rotman School of Management, University of Toronto, Canada.

In 2022 heeft Rob, samen met Paul Smeets en Tobias Ruof, de FIR/PRI prijs gewonnen voor het beste gepubliceerde onderzoeksrapport over duurzame investeringen.

Thema’s

  • Strategische beleggingsbeslissingen voor institutionele beleggers
  • Duurzaam beleggen
  • Maatschappelijk verantwoord ondernemen
  • Corporate governance
  • Actualiteit rond aandeelhoudersrechten

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

"*" indicates required fields

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons