Rob van den Dool als spreker boeken

Duurzaam en sociaal ondernemen

Over Rob van den Dool

Rob van den Dool heeft na zijn rechtenstudie gewerkt als strategisch business consultant. Daarnaast was hij verkiezingswaarnemer in Bosnië én mede-oprichter en bestuurslid van War Child Nederland. In 2001 startte hij een crossmedia reclamebureau en hij was een aantal jaren actief als adviseur op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk ondernemen.

Rob van den dool inhuren boeken spreker

Meer over Rob van den Dool als spreker

Een praktijkverhaal over duurzaam en sociaal ondernemen

In 2010 richtte Rob van den Dool het bedrijf Yumeko op. Dit is een social enterprise die beddengoed en badgoed produceert. Alle producten worden gemaakt van de meest duurzame en natuurlijke materialen van hoge kwaliteit. Daarnaast zorgt Rob voor een eerlijk loon voor de arbeiders; hij streeft ernaar om met zijn bedrijf in de gehele waardeketen verantwoordelijk te handelen.

In het Financieel Dagblad verscheen een artikel over Yumeko, waarin Rob stelt dat positieve maatschappelijke veranderingen vanuit het bedrijfsleven moeten komen. Ondernemers en consumenten kunnen op die manier samen de wereld verduurzamen. Yumeko past dit toe op het gebied van slapen; change the world sleeping.

Rob van den Dool is een activist die iedere dag de wereld probeert te verbeteren, en die gelooft in de druppel op de gloeiende plaat.

Thema

  • Duurzaam en sociaal ondernemen

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons