Ronald van der Molen als spreker boeken

Hoe bouw je organisaties waar mensen floreren?

Over Ronald van der Molen

Ronald van der Molen (1973) is werkzaam als organisatieadviseur en leiderschapscoach. Wat hem mateloos fascineert is wat mensen drijft, in beweging brengt en doet groeien. ‘Waarom doe je wat je doet?’, ‘Wat motiveert jou?’ en ‘Hoe ontwikkel jij je?’ zijn vragen die recht doen aan zijn levensvisie: verbinding stimuleren zodat mensen gaan floreren.

Ronald van der molen inhuren boeken spreker

Meer over Ronald van der Molen als spreker

Hoe bouw je organisaties waar mensen floreren?

Vanuit zijn bedrijf Transformatio verzorgt hij organisatie-transities, teamtrajecten en leiderschapscoaching. Daarnaast is hij een veelgevraagd spreker over thema’s als organisch leiderschap, bevlogenheid, sociale innovatie, zelfsturing en gedragsverandering.

Zijn boodschap? Mensen en organisaties gaan pas écht floreren als de verandering op organische wijze ontstaat en wordt geleid. Ronald gebruikt lessen uit de natuur zodat leiders en professionals anders naar hun vak gaan kijken. Hij geniet ervan als eikels in bomen veranderen.

Wat maakt hem uniek? Zijn verfrissende en mensgerichte kijk op organiseren en leidinggeven brengt mensen in beweging. Ronald combineert de beste inzichten uit de wetenschap en de praktijk met als doel om het verborgen potentieel van werkend Nederland aan te boren.

Wat kun je verwachten? Energieke en uitdagende sessies waarbij het publiek op het puntje van de stoel zit. Met vernieuwende inzichten, praktische voorbeelden en originele oefeningen die tot nadenken stemmen en duurzame resultaten opleveren.

Wat levert het op? Meer bevlogenheid, productiviteit, ondernemerschap, creativiteit, klanttevredenheid en winst. Opdrachtgevers roemen Ronald om zijn inspiratie, creativiteit, humor en scherpe analyses.

Veelgehoorde vraagstukken in zijn presentaties zijn:

Hoe bouw je teams en ecosystemen waar mensen floreren?
Hoe reageer je op ingrijpende veranderingen in de markt?
Hoe verander je op vernieuwende wijze zodat je klanten en medewerkers positief verrast?
Hoe creëer je een innovatieve organisatie die talenten aantrekt?
Hoe stimuleer je als moderne leider meer verbinding, wendbaarheid en autonomie?
Hoe wakker je ondernemerschap, creativiteit en zelfredzaamheid in je organisatie aan?

Ronald schreef meerdere boeken, waaronder “De kracht van organisch leiderschap” en “Metamorfose, groeien in je bestemming” en is vaste columnist bij Management Team, HR Praktijk, Management Impact en Managersonline.

Thema

  • Hoe bouw je organisaties waar mensen floreren?

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

"*" indicates required fields

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons