Roy Cobbenhagen als spreker boeken

Duurzaamheid en mobiliteit

Over Roy Cobbenhagen

Roy Cobbenhagen (1992) studeerde Automotive Technology (Cum Laude) aan de Technische Universiteit Eindhoven en werkt daar nu als promovendus bij de Faculteit Werktuigbouwkunde. Hij doet onderzoek naar hoe netwerken van verschillende robots en drones met elkaar kunnen samenwerken om akkerbouw te verbeteren en zo o.a. minder water, brandstof en pesticides te gebruiken.

Roy Cobbenhagen spreker inhuren boeken

Meer over Roy Cobbenhagen als spreker

Duurzaamheid en mobiliteit

Met het Solar team maakte hij Stella: ’s werelds eerste gezinsauto op zonne-energie. Met Stella werd hij samen met Lex Hoefsloot wereldkampioen tijdens de World Solar Challenge in Australie in 2013 en wonnen ze meerdere internationale prijzen. Een van die prijzen is de Crunchie: de ‘Oscar voor technologie’, hier werden Apple, SpaceX, ESA en The Blockchain door de Eindhovenaren verslagen.

Roy stond al vaak op het podium, onder andere bij TedX Brainport en samen met André Kuipers bij TedX Binnenhof. In zijn presentatie neemt hij het publiek mee langs de nieuwste technieken en de impact op ons dagelijks leven. Hij laat de grotere lijnen zien achter de verhalen over autonome auto’s, elektrische auto’s en deelauto concepten, waardoor het publiek een beter beeld krijgt van welke veranderingen zich op dit moment voltrekken, hoe technologieën samenwerken en welke impact dit heeft op de samenleving.

Daarnaast neemt hij het publiek mee door de onwaarschijnlijke realisatie van zijn jongensdroom: het creëren van Stella en daarmee wereldkampioen worden.

Thema

  • Duurzaamheid en mobiliteit

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

"*" indicates required fields

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons