Ruben van Vreeland als spreker boeken

Hackers stoppen in 50 milliseconden

Over Ruben van Vreeland

Ruben van Vreeland was negen jaar oud toen hij begon met hacken; ethisch hacken wel te verstaan. Hij zag het als een sport om na te denken over hoe andere programmeurs hun beveiliging hadden opgezet en waar de gaten zaten. Dat begon met de schoolsoftware, maar groeide door naar systemen van gerenommeerde bedrijven. Zo wist hij ook binnen te komen bij het grootste crowdfundingplatform ter wereld Indiegogo, LinkedIn en Ebay. Die vroegen hem wat ze konden doen om zichzelf beter te beschermen. 

Ruben van Vreeland inhuren boeken spreker

Meer over Ruben van Vreeland als spreker

Hackers stoppen in 50 milliseconden

 “Dat was voor mij de trigger”, aldus Van Vreeland. Ruben werkt nu bij Securely, hét immuunsysteem voor webapplicaties. Hun software-oplossing biedt high-end-beveiliging door middel van artificial intelligence.

Thema

  • Hackers stoppen in 50 milliseconden

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons