Sentini Grunberg als spreker of dagvoorzitter boeken

Grow your network, grow your business

Over Sentini Grunberg

Sentini Grunberg (1987) studeerde biomedische wetenschappen en management en ondernemerschap in health & life sciences. Ze richtte in 2008 InMovement op, waarmee ze dansworkshops voor kinderen organiseerde en trainingen gericht op vitaliteit en wellness aanbood aan bedrijven. Naast haar academische graad en ondernemerschap heeft Sentini meer dan 10 jaar ervaring als professioneel danseres en dansdocent. 

Sentini grunberg inhuren

Meer over Sentini Grunberg als spreker

Grow your network, grow your business

Sentini heeft optredens gegeven voor duizenden mensen en podia gedeeld met diverse nationale- en internationale artiesten waaronder Berget Lewis, Sean Paul en The Harlem Globe Trotters. Sentini voelt zich dan ook helemaal thuis op het podium en straalt dit uit door met een ongedwongen houding haar visie op een swingende manier te delen met behulp van energieke intermezzo’s.

Voor haar online YouTube-programma Behind The Mind interviewt ze ondernemers van Amsterdam tot Silicon Valley. Vanaf 2016 geeft ze met een groep ondernemers advies aan organisaties over intrapreneurship en digitalisatie.

De afgelopen jaren is Sentini zich steeds meer gaan focussen op trainingen over netwerken, acquisitie en personal branding. Haar extroverte persoonlijkheid en knowhow maken haar tot veelgevraagd en inspirerende spreker en dagvoorzitter.

Thema’s

  • Verhoog je energie en vitaliteit
  • Uw medewerkers duurzaam inzetbaar
  • Personal Branding, maak de ultieme indruk!
  • Succesvol netwerken!
  • Effectief presenteren
  • Vitaliteit, verhoog je fysieke intelligentie

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw orientatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons