Sentini Grunberg als spreker of dagvoorzitter boeken

Inclusiviteit

Over Sentini Grunberg

Sentini Grunberg is een veelzijdige en inspirerende persoonlijkheid die bekend staat om haar uitzonderlijke talenten. Geboren in Amsterdam op een zonnige dag in 1987, groeide Sentini op met een passie voor kunst, wetenschap en literatuur. Gedreven door haar liefde voor het geschreven woord, koos ze ervoor om een carrière als schrijfster na te streven. Ze heeft diverse boeken geschreven waaronder Joyful Ondernemen (AUP, 2017) Denken als Oprah Winfrey (Haystack, 2018) en Black Suns/Zwarte Zonnen (Jungo, 2021) waarmee Sentini Grunberg indruk heeft gemaakt met haar diepgaande inzichten en haar vermogen om complexe onderwerpen op een toegankelijke manier te behandelen.

Sentini Grunberg als spreker inhuren boeken

Meer over Sentini Grunberg als spreker

Inclusiviteit

Sentini’s reis begon met haar academische carrière. Ze studeerde af aan de Vrije Universiteit, als medisch bioloog met een master in management en ondernemerschap. Gedurende de jaren heeft ze op 4 continenten gewerkt en brede kennis opgedaan op het gebied van marketing en communicatie.

Naast haar schrijfwerk heeft Sentini Grunberg ook haar stempel gedrukt op het gebied van sociale rechtvaardigheid en empowerment. Ze zet zich in voor het bevorderen van gelijkheid, inclusiviteit en het geven van een stem aan gemarginaliseerde gemeenschappen. Ze maakt een verschil door bewustwording te creëren en te pleiten voor positieve verandering in de samenleving.

Sentini verzorgt presentaties over Inclusiviteit, Joyful Ondernemen en een diversiteit aan managementthema’s.

Daarnaast is ze een dagvoorzitter die dichtbij haar publiek staat. Ze raakt mensen en brengt  een levendige discussie tot stand.

Thema’s

  • Inclusiviteit
  • Joyful Ondernemern

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

"*" indicates required fields

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons