Stephan Stokkermans als spreker boeken

Ondernemerschap: het gaat om de toegevoegde waarde voor klanten én medewerkers

Over Stephan Stokkermans

Stephan Stokkermans is managing director van Grand Hotel Huis ter Duin, het bekende vijfsterren hotel in Noordwijk en als familiebedrijf uniek in de wereld van de internationale hotellerie. Als schoonzoon is hij namens de familie tevens woordvoerder van het hotel. Afgestudeerd aan de Hogere Hotelschool in Maastricht. Hij is organisator van verscheidene evenementen waarbij genieten centraal staat.

Stephan Stokkermans spreker inhuren boeken

Meer over Stephan Stokkermans als spreker

Ondernemerschap: Het gaat om de toegevoegde waarde voor klanten én medewerkers

Stephan heeft ook diverse bestuursfuncties in Internationale Hospitality, Incentive, Congres Vereniging en Gala Organisaties voor goede doelen, waaronder Sharing Success Foundation. Hij is actief in de politiek en ondernemersverenigingen. Stephan is een maatschappelijk betrokken ondernemer die opkomt voor de belangen van ondernemers en gast- en medewerkervriendelijkheid uitstraalt. In zijn presentaties gaat hij in op de omgevingsfactoren die iedere ondernemer raken en schetst hij een boeiend beeld aan welk type leider en ondernemer onze 21e eeuw behoefte heeft.

Omdat Grand Hotel Huis ter Duin vele jaren de vaste verblijfplaats was van het Nederlands Elftal, heeft hij veel goede contacten opgebouwd in de voetbalwereld. 

Grand Hotel Huis ter Duin is ook de plaats waar vele groten der aarde hebben gelogeerd. Zo was president Obama te gast in 2014 tijdens zijn verblijf in Nederland. Stephan Stokkermans kan boeiend vertellen over de logistiek rondom zo’n bezoek, de extreme veiligheidseisen en hoe je met deze mensen behoort om te gaan.

Een presentatie van Stephan Stokkermans is een mix van inhoud gecombineerd met anekdotes en verhalen uit de sportwereld en de boeiende ontmoetingen met wereldleiders.

Thema’s

  • Ondernemerschap: het gaat om de toegevoegde waarde voor gasten én medewerkers
  • Sport en management: Stephan in gesprek met een oud-voetbalinternational
  • Hoe om te gaan met wereldleiders?

Wat vinden onze klanten?

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons