Vincent Ketelaars als spreker boeken

Hoe benut je de Europese potjes?

Over Vincent Ketelaars

Drs. V.M.C. Ketelaars MBA (1975) werkt sinds 1998 in het veld van Europese programma’s en subsidies. Hij werkte eerder bij BDO Consultants en Hordijk & Hordijk. Sinds 2005 is hij verbonden aan ERAC B.V. als senior-adviseur en managing partner.

Vincent Ketelaars is zeer ervaren in het ontwerpen van Europees gefinancierde programma’s in Nederland. Zo ontwikkelde hij stimulering van innovatie en energietransitie voor Oost-Nederland en verschillende grensregio’s. Vincent werkt al in vier opeenvolgende Europese begrotingsperiodes met Europese subsidies en leningen aan Nederlandse ontvangers.

Vincent Ketelaars inhuren boeken spreker

Meer over Vincent Ketelaars als spreker

Hoe benut je de Europese potjes?

Vanuit deze programma’s is hij thuis in vele dimensies van regionale ontwikkeling en op de snijvlakken van thematiek (duurzame energie, arbeidsmarkt, circulariteit, digitalisering) met sectoren (agrarisch, zorg, MKB, water, etc.).

Sinds 2009 heeft Vincent binnen ERAC een eindverantwoordelijke rol over de portefeuille Europa. Daarbij stuurt hij opdrachten aan op het gebied van European Affairs, EU-strategieën, verwerving van EU financiering en ontwikkeling van Europese projectportfolio’s.

Vincent werkt zowel in het publieke als het private domein. Zo adviseert hij zelf in strategische en bestuurlijke vraagstukken in het benutten van de kansen die Europa biedt aan Nederlandse regionale overheden. Daarnaast kan hij MKB bedrijven en hun accountants en adviseurs de weg wijzen richting Europese subsidies en welke projecten in aanmerking komen voor financiële ondersteuning.

 

Thema’s

  • Europa en de kansen voor regio’s en bedrijven
  • Navigeren in het Europese financieringslandschap
  • Innovatiesubsidies

Wat vinden onze klanten?

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons