Wilfred Genee als spreker of dagvoorzitter boeken

de voetbal- en mediawereld

Over Wilfred Genee

Wilfred Genee staat bekend als iemand die wars is van dikdoenerij en zonder aanzien des persoons zijn eigen weg kiest. Hij beziet de wereld en met name de voetbal- en mediawereld veelal met grote verwondering.

In zijn presentaties heeft Wilfred Genee lak aan de conventies van de sportwereld en Hilversum. Hij geeft ongezouten zijn mening, met een flinke dosis humor.

Wilfred genee spreker

Meer over Wilfred Genee als spreker

De voetbal- en mediawereld

Wilfred Genee (1967) begon bij de lokale omroep Groningen en via SBS, Canal+ en RTL werd hij presentator van De wedstrijden. Vanaf 2015 t/m 2018 verzorgde hij samen met Johan Derksen en René van der Gijp het programma Voetbal International. Hij gaat nu vanaf augustus 2018 starten met het nieuwe programma Veronica Inside ook met Johan en René. Ook startte hij in 2009 op BNR radio met de live radio show The Friday Move.

Wat vinden onze klanten?

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons