Jef Staes als spreker boeken

Ik was een schaap

Over Jef Staes

Jef Staes is auteur, spreker en architect op het gebied van lerende en innovatieve organisaties. Hij ontwikkelde een vernieuwende visie op de manier waarop snel wendbare organisaties dienen te functioneren. Als spreker geeft hij inspirerende lezingen die toehoorders niet onberoerd laten. Als workshop leider gaat hij dieper in op zijn ontwikkelde inzichten en geeft hij medewerkers, manager en executives de kans om, in samenwerking met andere organisaties, open cultuur innovatie in de praktijk te brengen.

jef staes spreker inhuren boeken

Meer over Jef Staes als spreker

Ik was een schaap

Op de vraag: “Hoe komt het dat organisaties niet snel genoeg leren en innoveren?” formuleert Jef met een unieke woordenschat een antwoord, waarbij de doelstelling steeds het verhogen van de wendbaarheid en het innovatievermogen van medewerkers, teams en organisaties is. Welkom in de wereld van 2D en 3D tamme schapen en rode apen!
In zijn presentatie Ik was een schaap neemt Jef je mee in een uitdagende reis met Schapen en Smarts. Het is een presentatie over hoe we als mens kunnen veranderen in een passieloos Schaap of een gepassioneerde Smart. In zijn presentatie Mijn manager is een held geeft Jef een beklijvend inzicht in de werking van organisaties waar leren, verandering en innovatie deel uitmaken van het DNA. In zijn presentatie Mijn organisatie is een oerwoud
krijgen de vragen: Hoe creëer je een omgeving waarin nieuwe ideeën zich makkelijker doorzetten en vermenigvuldigen? Hoe verhoog je het innovatievermogen van je organisatie, teams en medewerkers? Wat wurgt het creatief ondernemerschap in een organisatie? een indringend en beklijvend antwoord.

Thema’s

  • Ik was een schaap
  • Mijn manager is een held
  • Mijn organisatie is een oerwoud

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons